Plante ornamentale usor de intretinut

Recomand sa cumparati o planta de interior usor de intretinut, cum ar fi:

  1. Violete africane – sunt flori usor de ingrijit, cu flori colorate si frunze decorative.
  2. Suculente – aceste plante rezistente au nevoie de putina apa si lumina solara. Exista o varietate mare de forme si culori de suculente pentru a alege.
  3. Ficus benjamin – este o planta cu frunze verzi si aspect ușor exotic. Nu necesita multa îngrijire si poate supravietui la lumina redusa.
  4. Palmier de interior – exista diferite tipuri de palmieri care pot creste in spatii interioare si adauga o nota tropicala in decorul casei.
  5. Filodendron – este o planta cu frunze dense si in forma de inima, care poate creste foarte bine in lumina redusa si are nevoie de putina apa.
  6. Lacramioare – aceste flori delicate vin intr-o varietate de culori si sunt usor de crescut in interior.
  7. Pothos – este o planta care se agata de un suport vertical sau se poate lasa sa se raspandeasca in jos. Are nevoie de lumina medie si are un aspect foarte frumos in cosurile suspendate.

Este important sa alegeti o planta care sa se potriveasca cu nivelul d-voastra. de experienta in gradinarit si cu mediul de crestere disponibil in casa d-voastra. Verificati daca planta pe care o alegeti se potriveste cu factorii de mediu, cum ar fi lumina, temperatura si umiditatea din casa d-voastra.

Facebook